Meld je nu aan voor ons nieuwe forum!

Soorten skimmer betonnen zwembad

Weergave van 3 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #1434
   Filip DestrykerFilip Destryker
   Bijdrager

   na tal van sites bezocht te hebben zie ik even de bomen niet meer door het bos: iemand ervaring met verschillendesoorten skimmers voor een betonnen gepolyestered zwembad, en welke als bestewordt ervaren? Thx

  • #1439
   zwembadforum.euzwembadforum.eu
   Sleutelbeheerder

   Tja, er wordt wellicht veel informatie gegeven, maar of het je ook helpt.

   Belangrijk is om een skimmer te nemen die ook geschikt is voor een liner. Dan kan je indien je wil later alsnog een folie plaatsen en afwerken.

   Verder kies je voornamelijk tussen een gewone skimmer of een model met een hoge waterlijn.


   DHZ zwembaden expert en eigenaar/adviseur bij Bouwzelfjezwembad.nl. Founder van dit forum en al 25 jaar leverancier van zwembaden en aanverwante producten.

  • #1459

   Ik heb de Weltico A800 hoogwaterlijn skimmer voor beton & liner geplaatst.

   Let wel op! Bouw hem best nadien in… . Giet hem niet mee in tenzij je kan maken dan de skimmermond genoeg tegendruk heeft met bvb voldoende isimo in de mond te plaatsen …. Bij het uitharden van het beton kan de skimmermond immers buigen wegens het plastiek gewoonwegniet voldoende dik/sterk is rond mond als je dit vergelijkt met een standaard skimmer.

  • #2345

   <p style=”text-align: left;”>Ook Weltico A800 voorzien, isomoplaat was bij de levering aanwezig dus zou niet mogen voorvallen. Deze hoogwaterlijnskimmef zorgt voor een afstand van 63mm onder tegel!</p>

Weergave van 3 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Nieuwste onderwerpen

Recente reacties