Meld je nu aan voor ons nieuwe forum!

Zwembad.eu

Weergave van 3 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #918
   zwembadforum.euzwembadforum.eu
   Sleutelbeheerder

   http://www.zwembad.eu

   De start
   Nadat hij een eigen zwembad in zijn tuin bouwde, startte Rudy Peemans in 2005 Zwembad.eu. De website groeide in korte tijd uit tot een van invloedrijkste online zwembadwinkels van Europa.

   Uitbreiding
   In 2008 opende Rudy samen met zijn zoon Joeri een nieuw afhaal- en adviescentrum in Boortmeerbeek. Dat filiaal gaf zwembadhouders nog meer vertrouwen en inzicht in de expertise van Zwembad.eu. Dankzij dat vertrouwen groeide de website uit tot dé pionier van de zwembadsector. In 2012 zagen vader en zoon de kans om hun stock uit te breiden. En die kans grepen ze met beide handen. Een groot deel van de goederen staat sindsdien bij een logistieke partner. Zo kunnen bestellingen nog sneller verwerkt en verzonden worden.

   Productie
   In 2009 zag het eerste zelf ontwikkelde product het levenslicht. Dat maakte van Zwembad.eu de eerste speler die van fabriek tot eindklant leverde. Dat opende perspectieven en resulteerde in nog meer Europese samenwerkingen. Verschillende producten zoals zonnepanelen, zwembadfilters, pompen, noppenfolies,… dragen nu de naam van het huismerk Harmo Pool.

   De thuisbasis
   Na lang zoeken vond Zwembad.eu in 2014 eindelijk een vaste huisvesting. Sindsdien kan u voor afhalingen en technische ondersteuning terecht op de industrieweg in Boortmeerbeek. Zoek naar nummer 9 en u hebt de eeuwige zomer gevonden.


   DHZ zwembaden expert en eigenaar/adviseur bij Bouwzelfjezwembad.nl. Founder van dit forum en al 25 jaar leverancier van zwembaden en aanverwante producten.

  • #1984
   Davy VerbeerstDavy Verbeerst
   Bijdrager

   Ik moet zeggen alles behalve goede ervaringen te hebben met deze firma. Alle inbouwdelen zandfilter en pomp bij hen gekocht. Ondertussen al tientallen keren gebeld, verschillende keren gemaild maar niet meer bereikbaar. Bellen niet terug als je boodschap inspreekt, reageren niet op mails en pakken al zeker de telefoon niet op als je belt.

   Ik heb een probleempje met de filterpomp die lekt wanneer deze niet in werking is. Zal dus verplicht naar daar mogen rijden als ik iemand wens te spreken…

  • #1999
   Rudy De VijlderRudy100
   Bijdrager

   Aangetekend in gebreke stellen. Vermeld iedere mail met zenddatum in je aangetekende brief. Bellen en naar daar rijden zijn geen juridische bewijzen.

    

  • #2006
   DDADDA
   Bijdrager

   De telefoon opnemen is inderdaad niet hun sterkste kant. Da’s natuurlijk wel lastig voor zo’n grote webshop. In de winkel daarentegen krijg je altijd wel goed advies en zijn ze heel behulpzaam.

Weergave van 3 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Nieuwste onderwerpen

Recente reacties